TV: Romaspelaren i tårar efter målet i derbyt

Italien

Roma vann derbyt mot Lazio med 2-0. Där Federico Balzarreti brast ut i gråt efter sitt 1-0-mål.

Roma har inlett fotbollens serie A med fyra raka segrar. Den tyngsta kom på söndagen då laget derbybesegrade Lazio för första gången på två och ett halvt år. Efter en mållös första halvlek spräckte "hemmalaget" nollan genom Federico Balzaretti i 63:e minuten som efter Francesco Tottis magnifika chipp drog till på volley. Italienaren fick drömträff och bollen letade sig in i nät bakom Marchetti i Lazio-målet. Målet kom efter att just Balzaretti träffat stolpen i anfallet innan. Glädjen var så stor hos ytterbacken att han började gråta medan han firade målet.

I slutet av matchen fick Lazio Andre Dias utvisad och i slutsekunderna slog Adem Ljajic in 2-0 på straff.

Publicerad 2013-09-22 kl 17:01