TV: Ronaldo kom in - och sänkte Spezia: "Jämn match till Ronaldo kom in"

Serie A

Spezia-Juventus var en jämn tillställning.
Då kom Cristiano Ronaldo in och gjorde två mål och sköt tre poäng till Turin-klubben.
- Det var jämnt till Ronaldo kom in, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar.

Juventus gästade under söndagen nykomligen Spezia i Serie A, då inledde såväl Dejan Kulusevski som Cristiano Ronaldo på bänken.

Turin-klubben öppnade klart starkast och tog ledningen efter 14 minuters spel. Ett fint inspel hittade in till Weston McKennie som osjälviskt serverade Alvaro Morata som bara kunde rulla in 1-0 i öppen kasse.

Spezia åt sig in i matchen och kvitterade efter dryga halvtimmen. Paolo Bartolomei hittade Tommaso Pobega som i höjd med straffområdeslinjen klippte till direkt och det var 1-1.

Elva minuter in på den andra halvleken valde Andrea Pirlo att byta in Cristiano Ronaldo. Och portugisen behövde bara ett par minuter på sig innan han hittade nätmaskorna. Ronaldo löpte sig fri, fick en passning från Morata, rundade Spezia-målvakten och kunde ge Juve ledningen på nytt.

Knappt tio minuter senare utökade Juventus ledningen till 3-1 när Federico Chiesa hittade Adrien Rabiot. Rabiot? Han gjorde enkelt bort sin försvarare innan han gjorde bortalagets tredje för eftermiddagen från nära håll.

Och Juve var heta.

Nio minuter därpå tilldelades Turin-klubben straff. Fram klev Ronaldo och lättade elegant in bollen i mål.

- Det har varit en jämn match det här, till Cristiano Ronaldo blev inbytt. Det ser löjligt enkelt ut säger, C Mores kommentator Christoffer Svanemar.

Dejan Kulusevski blev inbytt med 13 minuter kvar att spela. Men fler mål blev det inte. Juve vann mötet med 4-1 och tog sig upp till andraplats i Serie A. Turin-klubben är fyra poäng efter tabellettan Milan.

Spezia: Provedel - Ferrer, Terzi, Chabot, Bastoni - Bartolomeir, Ricci, Pobega - Verde, Nzola, Farias

Juventus: Buffon - Danilo, Bonucci, Demiral - Cuadrado, Bentancur, Artuhr, McKennie, Cheisa - Dybala, Morata

Mötet mellan Spezia och Juventus visas på C More Fotboll, men sänds även streamat på cmore.se.