TV: Sanchez med drömmål - Inter upp i serieledning

Inter körde över Cagliari med 4-0 i Serie A.

Höjdpunkter: Inter upp i serieledning efter storseger mot Cagliari
Tungt för Martinez - bränner straff igen
1:05
Martinez ger Inter ledningen

Inter jagade under söndagen tre poäng mot Cagliari på hemmaplan för att gå upp i serieledning i Serie A. Milano-laget har under senaste tiden radat upp fina resultat i ligan och fick även den här kvällen en fin start.

Anfallsstjärnan Lautaro Martinez nådde i den 29:e minuten högst på en hörna från Hakan Calhanoglu och nickade in bollen i mål till 1-0. Strax före halvtid blev Denzel Dumfries fälld i straffområdet och Martinez fick läge för 2-0, men brände straffen. Det var agentinarens andra straffmiss under den här säsongen.

I andra halvlek såg Alexis Sanchez till att Inter tog ett stort steg mot tre poäng. Chilenaren mötte ett inlägg på volley och fick fira 2-0.

- Det är ett oerhört läckert mål. Distinkt och elegant, sa C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

Inter fortsatte sedan att imponera och vann till slut med 4-0 efter ytterligare ett mål av Martinez, samt en fullträff av Calhanoglu. Inter gick därmed upp i serieledning med en poäng ner till Milan på andra plats i Serie A.

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Sanchez, Martinez.

Cagliari: Cragno - Caceres, Godin, Carboni - Bellanova, Deiola, Marin, Grassi, Dalbert - Keita, Pedro.