TV: Scudetto-drömmen lever - Lukaku tvåmålsskytt för Inter

Serie A

Inters dröm om Scudetton lever än.
Detta efter att Serie A-klubben besegrade Genoa med 0-3 där Romelu Lukaku blev tvåmålsskytt.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Det ska mycket till men faktum är att Inter Scudetto-dröm lever än. Detta efter att laget besegrade Genoa med hela 3-0 under lördagskvällen.

Detta var Romelu Lukaku och Alexis Sánchez match. I den 34:e matchminuten spräckte Lukaku Inters nolla när han från när håll nickade in 1-0.

Sánchez skulle sedan utöka Inters ledning när han i slutet av den andra halvleken rullade in 2-0. Men Lukaku såg i slutskedet av matchen till att rubrikerna efter lördagens match skulle handla om honom. Detta då han i matchens sista minut rullade in slutresultatet 3-0.

I och med Lukakus två mål har anfallaren gjort 29 mål i alla tävlingar denna säsong. Mer än någon av hans tidigare säsonger.

I och med resultatet har Inter fyra poäng upp till serieledande Juventus, med två omgångar kvar att spela. Juventus som under söndagskvällen ställs mot Sampdoria.