TV: Se Romas sjuka kollaps - tappade 3-0 till 3-4

Italien

Claudio Ranieri var hårt ansatt som Romas tränare redan inför bortamatchen mot Genoa. Efter att laget tappat 3-0-ledning till 3-4 är det inte direkt lättare.

Genoas mäktiga vändning signerades framför allt av tvåmålsskyttarna Alberto Paloschi och Rodrigo Palacio.

När Francesco Totti pangade in 3-0 efter en halvtimme till gästerna verkade Ranieri kunna sitta lugnt på bänken i ett par matcher till. Lugnt verkade i alla fall hans spelare ta det. Genoa kom nämligen ikapp inom loppet av drygt 20 minuter i andra halvlek. Argentinaren Rodrigo Palacio gjorde två av målen - och bland annat 3-3 efter 74 minuter.

Totti hade sedan ett gyllene läge att göra 4-3 till gästerna efter 79 minuter - men sköt rakt på en back i ett nästan förövrigt helt öppet mål.

Istället gjorde Paloschi 4-3 för hemmalaget och Ranieri gick kanske ned i Romas omklädningsrum för sista gång som lagets tränare.

Publicerad 2011-02-20 kl 17:46