TV: Se Romastjärnans vilda glädje efter cykelsparken

Italien

Alessandro Florenzi stod för sitt kanske snyggaste mål i karriären när han cykelsparkade in 1-0 mot Genoa. Sedan fick Romastjärnan rejält glädjefnatt.

Situationen uppkom efter att Roma fått en frispark strax utanför straffområdet 25 minuter in i den första halvleken. Bollen fastnade dock på en försvarare och bollen hamnade till slut ovanför Alessandro Florenzi, som drog till.

Cykelsparken smet in precis vid det bortre hörnet och Florenzi själv kunde knappt tro att det var sant. Senare i matchen utökade Roma även ledningen genom först Francesco Totti och senare Maicon.

Benatia satte 4-0 med drygt en halvtimme kvar.

Publicerad 2014-01-12 kl 18:24