TV: Sema med assist när Udinese segrade mot Juventus

Serie A

Juventus var på väg mot seger.
Då vände och vann Udinese, med hjälp av bland annat en Ken Sema-assist.

Se höjdpunkterna i spelaren.

Efter fina resultat kunde Juventus vid seger ta ett jättekliv mot ännu en ligatitel, men mötet mot Udinese slutade med förlust – efter en assist från Ken Sema.

De för dagen blåklädda från Turin var de som började bäst genom att skapa ett koppel med goda möjligheter. En som kunde ha gjort 1-0 var argentinaren Paolo Dybala. Mittfältaren avlossade ett läckert avslut från distans, men Juan Musso i Udinese-målet räddade. Det gjorde han inte i den 42:a minuten.

Matthijs de Ligt sköt då in Juventus ledningsmål, men Udinese skulle komma tillbaka.

Tidigt i den första halvleken spelade Ken Sema fram till Ilija Nestorovski, som kvitterade och i slutskedet av matchen sköt Seko Fofana in slutresultatet 2-1. Målet möjliggjorde av en individuellt briljant aktion från ivorianen.

Härnäst ställs Udinese mot Cagliari på bortaplan. Juventus möter å sin sida Sampdoria på hemmaplan.

Udinese: Muso - Becao, Ekong, Nuytinck - ter Avest, Fofana, de Paul, Sema, Zeegelaar - Okaka, Nestorovski.

Juventus: Szczesny - Danilo, Rugani, de Ligt, Sandro - Ramsey, Bentancur, Rabiot - Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.