TV: Semas Udinese förnedrat av Atalanta – föll med 7-1

Serie A

Udinese tog ledningen efter 12 minuter i bortamötet med Atalanta.
Därefter rasade gästerna samman – och förlorade matchen med hela 7-1.

Ken Sema och Udinese fick en kanonstart i bortamötet med Atalanta. Redan efter tolv minuter gav Stefano Okaka Udinese ledningen när han snodde åt sig bollen som han sedan placerade förbi Pierluigi Gollini i hemmamålet.

Så långt allt gott för gästerna.

Men Atalanta kvitterade efter 21 minuters spel genom Josip Ilicic, med tio minuter kvar av första 45 kom 2-1 genom Luris Muriel på straff och två minuter innan pausvilan kunde Ilicic göra 3-1 till Atalanta.

3-1 i paus alltså. Och därefter rann det i väg. Ordentligt.

Andra halvlek var två minuter gammal när Muriel gjorde sitt andra mål för matchen och bara fem minuter därpå kunde Mario Pasalic göra 5-1 till hemmalaget.

Muriel skulle även stå för ett hattrick när han gjorde sitt andra mål från elva meter en kvart från slutet – och med sju minuter kvar av ordinarie tid kunde Amad Traore göra 7-1 till Atalanta som också blev slutresultatet.

En tung söndag för Udinese och Ken Sema, där svensken spelade hela matchen för bortalaget.

Udinese har efter nio spelade omgångar i Serie A spelat in tio poäng, vilket placerar laget på en tolfteplats i tabellen. Atalanta står på 20 spelade poäng och placerar sig trea i tabellen – tre poäng efter Juventus i topp.

Publicerad 2019-10-27 kl 18:07