TV: Simplicios glädjefnatt - firade mål med att springa upp på läktaren

1-0 Marquinho 41'

1-1 Zuniga 49'

1-2 Cavani 67'

2-2 Simplicio 88'

Efter 27 minuter var Roma nära att ta ledningen. Totti testade skott utifrån, De Sanctis lämnade retur. Då blev Gago helt fri och skulle bara peta in bollen i mål. Men han sköt utanför.

Efter 41 minuter tog Roma ledningen. Hjärnan bakom verket var Totti som slog en fin passning till Rosi som i sin tur hittade in till Marquinho som satte 1-0.

Napoli var helt utspelat i den första halvleken, men i den andra halvleken tog det bara fyra minuter innan kvitteringen kom. Zuniga klippte till från 25 meter och bollen satt stenhårt i det bortre hörnet.

Efter 67 minuter var vändningen ett faktum. Cavani fick bollen utanför straffområdet innan han böjde in bollen i det bortre hörnet.

Efter 88 minuter kvitterade Simplicio. Då blev han så glad att han sprang upp på läktaren för att pussa en kvinna.