Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Sjevtjenko visar stöd för Mihajlovic och Balotelli

Nästa

Avbryt
Försök igen

Milan fortsätter att underprestera. Laget ligger sexa i ligan och tränare Sinisa Mihajlovic ryktas hänga löst, men Andrej Sjevtjenko tycker att managern ska få mer tid.

Sexa i ligan och föga imponerande spel. Stora delar av Milans fans skriker efter förändring men klubbens legendariske anfallare Andrej Sjevtjenko manar till lugn. Han tycker tränaren Sinisa Mihajlovic förtjänar mer tid.
- Jag vet inte vad som händer men jag tycker att Milan borde ge honom mer tid. Han har bara varit där i några månader och några matcher har varit bra. Vi får vänta och se, säger han.

Sjevtjenko försvarar även anfallaren Mario Balotelli. När han återvände från Liverpool till Milan pratades det mycket om att det skulle vara Balotellis sista chans i den absoluta toppen. Fyra matcher och ett mål under hösten talar inte direkt för att Balotelli tar sin chans, men även här visar Sjevtjenko sitt stöd.

- Jag vet inte om det här är sista chansen för Balotelli. Sannolikt får han fler chanser. Han har stora kvaliteter och det är på tiden att han visar det. Jag önskar honom det bästa för han är en spelare som kan bidra med så mycket till fotbollen. 

Publicerad 2015-12-23 kl 22:16
Annons
Annons
Annons