TV: Supervändning av Milan - låg under med tre minuter kvar

Italien

Cagliari, med Albin Ekdal i startelvan, var ytterst nära tre poäng mot Milan. Men med tre minuter kvar kom vändningen. Mario Balotelli och Giampaolo Pazzini frälste Seedorfs Milan.

Seedorf inledde sin sejour i Milan med att vinna mot Verona. I italienska cupen blev det dock respass när Udinese vann med 3–1. Seedorfs mannar såg ut att gå mot sin andra raka förlust. Cagliari, som startade med Albin Ekdal, tog ledningen i den 40:e minuten genom Macro Sau. Den ledningen stod sig till den 87:e minuten. Då klev Mario Balotelli fram och placerade in en frispark. Två minuter senare var det dags igen. Då akrobatsparkade Giampaolo Pazzini in en hörna till 2-1 och frälste sitt Milan.

I Cagliari spelade Ekdal 76 minuter. Då byttes en annan svensk in. Sebastian Eriksson klev på planen, men hans minuter blev med andra ord inte så lyckade.

Publicerad 2014-01-26 kl 16:54