TV: Tahirovic fick hoppa in i Romas poängtapp

- Han gjorde det väldigt bra, säger José Mourinho till DAZN efter matchen.

1:02

Avbryt
Försök igen

Se när Tahirovic hoppade in i spelaren.

Roma hade chans att knappa in avståndet till toppkvartetten i Serie A i jakten på Champions League-platserna. Det såg lovande ut inledningsvis där hemmalaget också tilldelades en straff i den 25:e minuten.

Huvuddomaren Antonio Rapuano lyssnade sedan på vad VAR-rummet hade att säga om saken och dömde bort straffen. Dödläget stod sig fram till den 55:e minuten då i stället bortalaget tog ledningen genom Karol Linettys nickmål.

Kalldusch för Roma där José Mourinho i jakten på ett kvitteringsmål bytte in den svenske supertalangen Benjamin Tahirovic som därmed fick göra sin Serie A-debut. Ett frustrerat Roma där José Mourinho fick rött kort i slutskedet och blev uppvisad på läktaren.

I den 91:a minuten trodde många att den förlösande kvitteringen skulle komma när Paulo Dybala gjordes ner i straffområdet. Fram klev inhoppande Andrea Belotti som sköt i stolpen. Rullgardin och det såg ut att bli förlust. Istället kom kvitteringen genom Nemanja Matic i den 94:e minuten efter Dybalas ribbträff.

1-1 stod sig matchen ut och José Mourinho var nöjd med svenske Benjamin Tahirovics insats:

- Tahirovic kom in i ett ögonblick av stor press. Jag hoppades att han inte skulle göra mig besviken och det gjorde han inte. Han gjorde det väldigt bra och det är klubbens förtjänst, säger portugisen till DAZN.

Poängtappet innebär att Torino befäster nionde platsen, sex poäng bakom just Roma som halkar efter toppen på en sjunde plats.