TV: Tidiga målvaktstabben fällde Torino - tappar i kampen om EL

Serie A

Torino slåss för en Europa League-plats. Men efter 0-1 hemma mot Empoli tappar man mycket viktiga poäng i kampen.

Torino hade inför mötet med Empoli chansen att gå upp på samma poäng som Sampdoria på den sista Europa League-platsen. Men när matchen bara var drygt två minuter gammal skulle målvakten Daniele Padelli bjuda på matchens enda mål. På en hemåtpassning passade Padelli in bollen i eget mål. Den horribla målvaktsmissen blev kostsam då Torinos jakt på kvittering blev fruktlös.

Svenskarna Pontus Jansson och Alexander Farnerud inledde på bänken med den sistnämnde fick komma in i den 77:e minuten.

Med fyra omgångar kvar att spela är Torino nia i ligan, med tre poäng upp till en Europaplats.

Empoli säkrade i och med segern nytt kontrakt i Serie A.

Publicerad 2015-05-06 kl 17:05