Sandro Tonali sänkte Hellas Verona med två mål.
- Jag ser inte hur de ska tappa det här, säger C Mores expert Astrit Ajdarevic i Fotbollssöndag Europa.

Tonali fullbordar Milans vändning - rullar in bollen i mål
1:12
Tonali kvitterar mot Hellas Verona
1:18
Faraoni ger Hellas ledningen mot Milan

Milan ställdes under söndagen mot Hellas Verona på bortaplan i Serie A. Den italienska storklubben - med Zlatan Ibrahimovic på bänken - jagade en seger för att gå om Inter i toppen av tabellen i titelstriden, och såg ut att få en drömstart.

Efter en kvart slog målvakten Mike Maignan en precis passning till Sandro Tonali, som fick ner bollen i straffområdet och satte kulan i nät. Milan firade vilt, men i slutändan blev målet bortdömt för knapp offside efter VAR-granskning.

Hellas spelade samtidigt bra fotboll och chockade Milan efter 38 minuters spel. Davide Faraoni avslutade ett fint anfall med en nick i mål och gav hemmalaget ledningen.

Men Milan skulle få sista ordet i första halvlek.

Rafael Leao gjorde bort en motståndare, drev in med bollen i straffområdet och spelade fram Tonali, som fick revansch för det bortdömda målet, till 1-1 i halvtid. Några minuter in i andra halvlek smällde det till igen. Leao och Tonali stod för liknande aktioner, som vid första målet, då Leao spelade fram Tonali igen till 2-1.

Ibrahimovic hoppade in med sex minuter kvar av ordinarie tid och fick sedan se Alessandro Florenzi skriva slutresultatet till 3-1 på Marcantonio Bentegodi.

Milan är därmed nu tillbaka i toppen av tabellen med två poäng ner till Inter på andra plats i Serie A. Två omgångar återstår av säsongen.

- Milan visade styrka. De gjorde en bra match överlag och visade mentalitet på en hög nivå. Det var många spelare i Milan som gjorde en bra match rent individuellt i dag. Det var ett starkt Milan, ett kollektiv, säger C Mores expert Astrit Ajdarevic i Fotbollssöndag Europa och fortsätter:

- Det ska mycket till för att Milan ska tappa det här. Det är en grupp som jobbar hårt för varandra och de har en stark defensiv. Sedan har de också individuell skicklighet i Leao, som vi såg i dag, och i Tonali, som också klev fram. Jag ser inte hur de ska tappa det här.

Milan ställs härnäst mot Atalanta hemma och sedan väntar Sassuolo borta i den sista omgången. Inter ställs i sin tur mot Cagliari borta och Sampdoria hemma i säsongsavslutningen.

Hellas Verona: Montipo - Gunter, Casale, Ceccherini - Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic - Barak, Caprari - Simeone.

Milan: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez - Tonali, Kessie - Saelemaekers, Krunic, Leao - Giroud.