TV: Totti satte 200:e målet i Serie A - och 201:a

Italien

Francesco Totti satte sitt 200:e mål i Serie A med sitt Roma när han kvitterade till 1-1. Senare i matchen kom nummer 201 när han kvitterade igen.

Vincenzo Montella startar med sin gamla parhäst Francesco Totti när Roma gästar Florens och Fiorentina. Men det var hemmalaget som tog ledningen. Efter drygt 20 minuter hittade rumänen Adrian Mutu nätet och gav Fiorentina 1-0.

Francesco Totti kunde dock kvittera fem minuter senare från straffpunkten efter att John-Arne Riise rivits ner i straffområdet. Totti gjorde inget misstag utan dundrade in sitt 200:e Serie A-mål i karriären.

Fiorentina återog ledningen strax därefter. Mittbacken Alessandro Gamberini var sist på bollen med ett elegant benskyddsavslut.

Totti kvitterade återigen i den andra halvleken när han obevakad fick bollen i straffområdet och lämnades med ett enkelt avslut.

Fiorentinas startelva: Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Santana - Gilardino, Mutu

Romas startelva: Doni - N. Burdisso, Mexez, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta, Menez - Totti

Publicerad 2011-03-20 kl 18:20