TV: Tungt poängtapp för Milan utan Ibrahimovic

Då tappade laget tunga poäng i guldstriden.
Mötet med Torino slutade mållöst.

4:12

Zlatan Ibrahimovic hölls än en gång borta från spel på grund av en skada. I stället fick Olivier Giroud starta på topp när Milan gästade Torino på söndagskvällen.

Men det blev ingen succé för Stefano Piolis mannar. Milan kom till flera lägen redan tidigt, där hemmalaget stod rätt i försvaret och blockerade försöken. Efter att gästerna haft initiativet i inledningen kom Torino sedan in i matchen allt mer. När 45 minuter var spelade var det dock fortsatt mållöst.

Så förblev det även i andra halvlek, där Torino startade starkt och Mike Maignan hade att göra mellan stolparna. Milan forcerade i matchens slutskede, men efter 90 minuter spelade stod det 0-0 och lagen fick dela på poängen.

Milan tappar därmed viktiga poäng i titelstriden. Inter har nu chans att gå om i toppen, då de har en match mindre spelad och två poäng mindre än serieledarna.

Publicerad 2022-04-10 kl 22:41