TV: Två röda kort och en projektil - Verona vann stökig match mot Cagliari

Serie A

Samuel Di Carmine svarade för ett klassmål mot Cagliari.
Anfallarens 2-1-mål räckte för att Hellas Verona skulle ta tre poäng.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Det var hårt, bryskt och tufft när Hellas Verona vann mot Cagliari. Hellas Verona gick upp i en tidning tvåmålsledning efter att Samuel Di Carmine slagit till två gånger om, och hans andra mål var vackert. Anfallaren testade avslut en bit utanför straffområdet och fick kanonträff. Cagliari-målvakten Alessio Cragno - svenske Robin Olsen var förpassad till bänken - kunde in nå skottet, som gick in i krysset.

Men tio minuter före paus drabbades Hellas Verona av ett manfall. Fabio Borini hoppade vårdslöst in i en duell och fick syna det röda kortet.

Det numera överltaget tog Cagliari vara på och i den 43:e minuten var det kvitterat - Giovanni Simeone stänkte in en volley.

2-1 i paus.

I den andra halvleken jagade Cagliari kvittering. Men med 20 minuter fick Luca Cigarini sin andra varning - rött kort. Med tio man i vardera kunde Verona hålla undan och vinna med 2-1.