TV: Viktig seger för Fribergs och Antonssons Bologna mot Farneruds Torino

Italien

Två svenskar startade mellan Torino och Bologna. Ytterligare en satt på bänken när gästande Bologna tog tre viktiga poäng.

Bologna slåss för att undvika nedflyttning medan Torino jagar Europa Leagueplats. I hemmalaget Torino startade Alexander Farnerud och han spelade 63 minuter på mittfältet innan han byttes ut. Då var matchens alla mål redan gjorda. Det slutade 2-1 efter att Ciro Immobile gett hemmalaget ledningen och Cristialdo vänt matchen med två mål, allt i första halvlek.

I gästande Bologna spelade Mikael Antonsson hela matchen medan nyförvärvet Erik Friberg blev fast på bänken.

Publicerad 2014-02-09 kl 16:07