TV: Zlatan bombade in trean när Milan vann enkelt

Italien

Zlatan Ibrahimovic visade återigen hur viktig han är för Milan. 3-0 mot Brescia och ett mål och en assist för Zlatan.

En dryg halvtimme var allt Milan behövde mot Brescia och nu leder man Serie A tre poäng före Lazio.

Första målet gjorde Kevin Prince Boateng och var hans första mål i Serie A. Zlatan hade bollen strax utanför straffområdet till vänster om målet där han tog sig förbi sin försvarare och spelade bollen till Ambrosini som klackade den tillbaka till Zlatan som spelar snett intåt, bakåt, där Boateng dök upp

Tvåan gjorde sedan Robinho efter ett hårresande hemåtpassning mot Bresciamålvakten som aldrig nådde fram och som brassen snappade upp.

Ett par minuter senare gjorde Zlatan 3-0 från en stillastående position i straffområdet. Ett snabbt steg snett framåt och, pang, bollen satt som ett spjut bakom Sereni i Brescias mål.

Resten av matchen kontrollerade sedan Milan och Milantränaren Allegri sparade på Zlatan och bytte ut honom i andra halvlek.

Milan-Brescia 3-0
1-0 5' Boateng
2-0 28' Robinho
3-0 32' Ibrahimovic

Publicerad 2010-12-04 kl 23:39