TV: Zlatan målskytt direkt när Milan hämtade upp 0-2

0-1: Klose ('12)
0-2: Cissé ('21)
1-2: Ibrahimovic ('29)
2-2: Cassano ('33)

Lazio chockade Milan när Serie A-säsongen drog i gång på fredagskvällen. Men hemmalaget Milan vände 0-2 till 2-2 efter bland annat ett mål från Zlatan Ibrahimovic.

Lazio tog ledningen redan efter tolv minuters spel då nyförvärvet Miroslav Klose elegant lurade bort Alessandro Nesta och placerade in bollen förbi Christian Abbiati. En drömstart för tysken som lämnade Bayern München i somras.

Medan Milan-spelarna fortsatte tro att sommarlovet inte var över gjorde Lazio 2-0 - även den gången genom ett nyförvärv. Djibril Cisse kom högst på ett inlägg och nickade in bollen.

Men Milan reste sig och det var ett mål från Zlatan Ibrahimovic i den 29:e minuten som fick fart på laget. Svenskens anfallskollega Antonio Cassano stod för ett fint förarbete och passade Ibrahimovic som slog in bollen i öppet mål. Fyra minuter senare nickade Cassano in en hörna till 2-2.

Den andra halvleken blev inte lika anfallsglad, men Ibrahimovic och Cassano visade återigen prov på fint samarbete då svensken lyfte bollen till Cassano som sköt i stolpen.

I slutminuterna fick Ibrahimovic ett bra läge i straffområdet, men Lazios målvakt räddade skottet och Milan fick nöja sig med en poäng i premiären.

På lördagen spelar Cesena-Napoli medan resten av lagen har säsongspremiär på söndag.