TV: Zlatan serverade Pato x2 - och gör självmål

Italien

Milan-Chievo 3-1
Pato 18', Pato 30'
70' Z. Ibrahimovic (o.g.)
90' Robinho

Milan tar en ganska tidig ledning mot Chievo när Zlatan Ibrahimovic slår en fint inlägg mot bortre delen av straffområdet, där Pato slår till på volley direkt - 1-0 till Milan.

Lite senare är det dags för samma personer att spela samma roller. Zlatan tar en snabb frispark och spelar fram Pato till en friläge som brassen inte missar. 2-0.

I den 70:e minuten möter sedan Zlatans huvud olyckligt en boll från en hörna och styr in till ett självmål. 2-1.

Men ingen skada skedd för Milan - i 90:e minuten dundrar Robinho in 3-1 som avslutning på matchen. Därmed är Milan i serieledning, en poäng före Lazio som har en match mindre spelad.

Roma tog säsongens andra seger, 2-1 hemma mot Genoa. Därmed klättrade laget från 19:e till 13:e plats i tabellen.

Publicerad 2010-10-17 kl 11:07