Två mål av Iaquinta mot Dortmund

Italien

Gårdagen regnade bort. Under söndagen var Borussia Dortmund och Juventus tillbaka för ett nytt försök. Italienarna vann med övertygande 3-1.

Juventus gjorde enligt rapporterna en riktigt bra match, framförallt i den första halvleken. Segern var Juventus andra raka. Tidigare i veckan slog laget Bröndby.

Inhopparen Vincezo Iaquinta blev stor matchhjälte mot Dortmund med två mål. Dansken Christian Poulsen spelade fram till hans 3-0-mål. Nyförvärvet Amauri inledde målskyttet efter knappa fem minuter.
Alessandro Del Piero byttes in i den andra halvleken.

Borussia Dortmund-Juventus 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 Amauri (ass. Grygera) (5), 0-2 Iaquinta (ass. Nedved) (51), 0-3 Iaquinta (ass. Poulsen) (75), 1-3 M.Kruska (straff) (78)