POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Unicef förnekar samarbete med Ronaldo

Ronaldo är i knipa igen. I går sa han att hans relation med Unicef inte skulle försämras efter den senaste tidens skandalrubriker. I dag förklarade Unicef att de aldrig haft något officiellt samarbete med honom.

Ronaldo försäkrade i går att de senaste skandalrubrikerna - i samband med att han partat loss med några transvestiter - inte skulle förstöra hans relation med Unicef och hans jobb som Unicef-ambassadör.

På måndagen gick Unicef ut och förklarade att han aldrig varit ambassadör för organisationen. Det uppger nyhetsbyrån AP.

På Unicefs brasilianska hemsida skriver man enligt AP:
Ronaldo "är och har aldrig varit ambassadör för United Nations Children's Fund och har ingen officiell sammankoppling med organisationen. De senaste uttalanden om Unicef är ett misstag".

Det var i brasiliansk tv som Ronaldo sa att de senaste skriverierna kring honom inte skulle skada hans arbete inom Unicef eller med hans sponsorer.

"Inget kommer att komma mellan min roll som ambassadör", lär Ronaldo ha sagt.

Ronaldo är just nu inblandad i en polisutredning sedan han påstås ha hotat tre transvestiter i samband med en gemensam natt på ett hotellrum.

PIERRE MATTEONI

Ronaldo: Jag är inte gay

Publicerad 2008-05-06 kl 03:37
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå