POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Zanetti sågar kritikerna: "Äkta Interfans förstår bättre"

Alla överöser Inter med kritik.
Javier Zanetti sågar olyckskorparna.
– Äkta Interfans förstår bättre än de, säger lagkaptenen.

Serie A-mästaren har en tuff period bakom sig – med förnedringen i Champions League och 0-3-resultatet i Milanoderbyt. Genast börjar folk att kräva managern Leonardos avgång och många hävdar att spelartruppen måste förstärkas till sommaren.

Javier Zanetti manar till lugn.

- Interfans ska inte låta sig påverkas av de senaste dagarnas kritik eller det som sägs och skrivs. De får dra sina egna slutsatser. Vi spelare vet gott vad det här handlar om; vinner man är man ett fenomen, förlorar man är man ingenting, säger Zanetti till football-Italia apropå mediernas polarisering.

Han pekar på att trots de senaste resultaten är Scudetton inte borträknad, och dessutom får man räkna med tyngre perioder även för stora klubbar.

- En äkta Intersupporter märker att vårt manskap är dedikerat, och jag tror inte att någon av dem skulle hävda motsatsen. Vi är alla upprörda över förlusterna mot Schalke och Milan, men det här laget har vunnit nonstop i sex år. Jag tror att vissa personer bara väntat på att vi ska drabbas av problem, så att de kan ge sig på oss.

Publicerad 2011-04-08 kl 10:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå