Zlatan fixade titeln

Italien

Zlatan Ibrahimovic säkrade Inters tredje raka guld. Han kom in bland ett gäng håglösa Interspelare och fixade båda målen när Inter säkrade guldet via 2-0 borta mot Parma..

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka - och hetare än någonsin.

Inter såg ut att vara på väg att tappa ligaguldet då man bara hade 0-0 borta mot Parma medan Roma ledde mot Catania.

Men i 50:e minuten kom Ibra in. Elva minuter senare sköt han ett lågt skott i flykten förbi Parmas målvakt Pavarini. Jublet var givetvis enormt liksom regnet som öste ned.

Innan dess hade han hunnit visa att var oerhört het och redan vaskat fram några chanser.

En kvart efter 1-0 underströk Zlatan sin partyfixarstatus då han slog in 2-0 på volley efter ett fint inlägg från höger från Maicon.

Roma tappade dessutom till 1-1 mot Catania - som i sin tur räddade nytt kontrakt. Ett resultat som innebär att Inter faktiskt hade klarat sig med oavgjort. Men för säkerhets skull hade ju Inter Ibrahimovic.

Publicerad 2008-05-18 kl 18:53