Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan kan bli Milans nummer 1

Serie A

Kontraktet är klart, ankomsten är nära och tusentals Milantröjor redo att tryckas med Zlatan Ibrahimovics namn.
Det kan bli med nummer 1 på ryggen.

10:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses Zlatans alla ligamål från förra Milan-sejouren

Det är en av möjligheterna som Gazzetta dello Sport listar i dag. En annan är nummer 21. Fortfarande är det oklart vilket nummer Zlatan kommer att bära. Fabio Borini och Krzysztof Piatek kan lämna klubben. Det skulle frigöra nummer 11 eller nummer 9. Men enligt Gazzetta dello Sport får numren inte bäras av flera spelare under samma ligasäsong.

Nummer 1 skulle passa med självbild, men också med ankomstdatum. Zlatan kommer att vara i Milano torsdag 2 januari för obligatorisk läkarundersökning och sedan träning, men kan enligt Gazzetta dello Sport anlända redan kvällen innan, den 1/1. Tidningen uppger att han innan dess är i Sverige, och gör klart med papper hos myndigheterna inför flytten och tränar på egen hand.

ANNONS

Som tidigare har uppgetts så finns Zlatan troligen på bänken den 6 januari när Milan möter Sampdoria. En debut är mer sannolik mot Spal den 15 januari. Det första stora testet kommer i derbyt mot Inter den 9 februari. Då har Zlatan fått träna flera veckor och ska vara helt redo.

Publicerad 2019-12-28 kl 08:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto