Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan och Milan sågas i Italien: ”Var är ni?”

Italien

Milan fick som väntat ingen trevlig läsning i söndagstidningarna i Italien. Spelsystemet 4-3-3 sågas av samtliga krönikörer och Zlatan får bottenbetyg.

Zlatan och Milan fick bara 1-1 hemma mot Catania på lördagen. Nu sågas de i italienska tidningar och Corriere dello Sport summerade hela gårdagen med: ”Var är Milan?”.

Deras krönikörer ställer sig också frågan till varför den nya tränaren Massimiliano Allgeri val att ställa upp med ett 4-3-3-system trots skadorna på Pato och Ambrosini.
”Allegri lyckades inte få Inzaghi och Ibrahimovic att samarbeta”, skriver man samtidigt som man ger Zlatan sämst betyg i Milan tillsammans med Seedorf och Bonera.

Även den rosa Gazzetta dello Sport sågar spelsystemet hos de rödsvarta: ”Ronaldinho-assist till Inzagi och en stor Boateng. Men det räcker inte”. Betyget för Zlatan landade på 5,5 liksom många av lagkamraterna.

ANNONS
”Måste fortfarande jobba med arbetet att hitta rätt position i laget”, skriver vi i tidningen.

Efter hemmamatchen mot Catania undvek Zlatan att prata med några journalister och försökte tillsammans med sina lagkamrater att undvika de kritiska frågorna som haglade.

Publicerad 2010-09-19 kl 14:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto