POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A

"Zlatan och Ronaldo skulle vara ett perfekt radarpar"

Foto: Bildbyrån

Napolis president Aurelio De Laurentiis hyllar Juventus värvning av Cristiano Ronaldo - från såväl ett sportsligt som kommersiellt perspektiv.
- Han (Ronaldo) kan säkert göra en film - han och (Zlatan) Ibrahimovic skulle bilda ett perfekt radarpar i en film, säger han enligt Football-Italia.

I måndags intervjuades Napolis president Aurelio De Laurentiis av den italienska tidningen La Verita - och mycket av snacket handlade om Juventus värvning av superstjärnan Cristiano Ronaldo från Real Madrid.

Han passade då på att skicka en känga till Serie A-konkurrenten.

- Juventus har genomfört en riktig propagandaövergång. Klubben behövde det här för att hålla uppe energin bland supportrarna. De hade vunnit sju ligatitlar på raken och man behövde något mer än att Max Allegri hade skrivit på ett nytt kontrakt. Det var ett perfekt sätt att återlansera Juventus på den stora scenen igen, sa han till La Verita enligt Football-Italia.

Nu väljer han att ta ett par steg tillbaka.

- Folk har missuppfattat mig. Jag har aldrig sagt att han skulle bli en flopp, men att det var en bra affär från president Andrea Agnellis sida, säger han till Radio Kiss Kiss Napoli.

Han hyllade Ronaldo - både från ett sportsligt såväl som kommersiellt perspektiv.

- Man kan inte tvivla på fotbollsspelaren han är - och han kan säkerligen göra en film. Han och (Zlatan) Ibrahimovic skulle vara ett bra radarpar i den filmen.

- Det enda jag ifrågasatte var Ronaldos ålder och om den kommersiella biten skulle ta över lite väl mycket. Han börjar komma upp i åren. Kolla bara på Zlatan, som såg ut att kunna spela toppfotboll tills han var 40 år gammal. Plötsligt blev han skadad och nu spelar han borta i USA.

Publicerad 2018-07-31 kl 16:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå