POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Zlatans livvakt brottade ned tevereporter: ”Det är det som är hans jobb”

Tevereporten skulle dela ut det ironiska priset ”Guldtapiren” till Zlatan. Då stoppade han – av svenskens livvakt.
- Det är det som är hans jobb, säger Ibrahimovic.

I italienska teveprogrammet Striscia la Notizia delar en reporter ut ett pris, Guldtapiren, till någon känd person som gjort något den borde skämmas över. I veckan var måltavlan Zlatan Ibrahimovic, efter att han ånyo drog på sig ett rött kort och fick ytterligare än en avstängning. Reportern Valerio Staffelli sökte upp Zlatan som satt på en lyxrestaurang i Milano, men när han försökte komma fram till fotbollsstjärnan, stoppades han av Zlatans livvakt.

De två skäller på varandra ett par minuter, innan livvakten får nog och brottar ner reportern. Lite senare får dock Staffelli tag på Zlatan, som då lugnt tar emot priset och svarar på ett antal frågor om utvisningen och avstängningen.

– Jag var arg på mig själv för att jag tappade bollen. Om de ger mig tre matchers avstängning för det borde andra få livstid, säger Ibrahimovic, som tror att Milan kommer klara sig fint utan honom:

– Vi har en jättebra trupp och Milan kommer att vinna även utan mig, säger han.

Och som kommentar till att hans livvakt brottade ned reportern, menar Zlatan Ibrahimovic att det är därför livvakten är anställd.

– Det är det som är hans jobb.

Publicerad 2011-04-13 kl 10:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå