Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatans uppmaning till italienska folket: "Utmana inte viruset"

Serie A

Smittspridningen av Covid-19 har tagit fart igen i Italien.
Nu skickar Zlatan Ibrahomvic en uppmaning till folket.
- Använd huvudet och respektera reglerna. Social distansering, och munskydd. Jämt. Vi kommer vinna", säger han på Instagram.

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic Milan har inlett denna säsong på ett strålande sätt och toppar tabellen i Serie A efter fyra vinster och ett kryss. Nyligen missade Zlatan Ibrahimovic i fyra matcher då han testade positivt för covid-19.

"Jag testade negativt för covid i går och positivt i dag. Inga symptom överhuvudtaget. Covid vågade utmana mig - dum idé", skrev han då på Twitter.

Zlatan har nu tillfrisknat från viruset och det med besked. Svensken har nämligen gjort fyra mål i de två senaste Serie A-matcherna. Men nu väljer svensken att skicka en uppmaning till folket i Italien.

-Viruset har utmanat mig och jag vann. Men du är inte Zlatan, utmana inte viruset. Använd huvudet och respektera reglerna. Social distansering, och munskydd. Jämt. Vi kommer vinna", säger han på Instagram.

ANNONS

Smittspridningen ökar i Italien och nyligen meddelade regeringen att de nu fyra högsta serierna i landet kommer att spelas bakom stängda dörrar - från och med till helgen.

Publicerad 2020-10-29 kl 13:10
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto