Två mål under den första halvleken och 3-1 seger.
Gustav Ludwigson gör succé för sitt Ulsan Hyundai i AFC Champions League.

1:38

I spelaren ser du Ludwigsons två mål i AFC Champions League

Gustav Ludwigson fortsätter göra mål i Asien för sitt Ulsan Hyundai. I tisdagens Champions League-seger mot malaysiska Johor Daril Tazim slog han till med två snabba mål i den första halvleken.

Den tidigare Hammarby-anfallaren snappade i den 11:e minuten upp en boll i djupled och bombade in matchens 2-0 mål med sin högerfot. Knappa sex minuter senare slog han till igen och gjorde 3-0.

Den här gången fick han bollen i vänsterytter-position, drev inåt i planen och avslutade med en iskall bredsida i det bortre hörnet.

Matchen var den tredje i gruppspelet av asiatiska Champions League och Ulsan Hyundai gick via segern upp på en andraplats i gruppen.

En annan svensk- och Hammarbybekanting, Darijan Bojanic, stod för en assist till 1-0 målet. Sluresultatet skrevs sedan till 3-1.

Du ser matcherna från AFC Champions League i TV4Play.

Publicerad 2023-10-24 kl 13:02