Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Oscars fula tilltag startar storbråk i Kina - två röda kort

Kina

Den förre Chelsea-stjärnan Oscar startade ett storbråk i mötet mellan Guangzhou R&F och Shanghai SIPG efter att två gånger om dundrat bollen på motståndarspelare. Båda lagens spelare, avbytare och ledare var inblandade i bråket som resulterade i två röda kort.

3:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det hettade till rejält precis före halvtid i mötet mellan Guangzhou R&F och Shanghai SIPG i den kinesiska ligan. Den förre Chelsea-stjärnan Oscar dundrade bollen på Li Tixiang från nära håll och skickade sedan iväg en hård boll åt andra hållet och träffade ännu en Guangzhou-spelare.

Tilltaget retade upp hemmalaget rejält och flera spelare rusade snabbt fram till Oscar som teatraliskt kastade sig till marken. Det hela eskalerade snabbt till ett stort bråk där spelare, avbytare och ledare från de båda lagen var inblandade.

En spelare från vardera lag fick syna det röda kortet efter bråket. Oscar klarade sig däremot från bestraffning av domaren.

ANNONS

Matchen slutade 1-1. Oscar spelade fram Hulk till Shanghai SIPG:s mål.

Se storbråket i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-19 kl 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto