Lewandowski hjälte - Bayern München vidare till final

Klubblags-VM

Bayern München är vidare till final i klubblags-VM.
Robert Lewandowski sänkte Al-Ahly med dubbla mål i semifinalen.

Bayern München vann i fjol Champions League och får därmed i år delta i klubblags-VM. Under måndagskvällen klev den tyska storklubben in i turneringen med spel mot Al-Ahly i semifinalen och vann då enkelt.

Bayern Münchens anfallsstjärna Robert Lewandowski visade, i den 17:e minuten, vägen genom att sätta ett inspel i straffområdet i nät. Bayern tryckte därefter på för fler mål och, i den 85:e minuten, nickade polacken in ett inlägg i mål till slutresultatet 2-0.

Bayern München är därmed nu vidare till final i turneringen och ställs på torsdag mot Tigres UANL i finalmatchen på Education City Stadium i Qatar.

Publicerad 2021-02-08 kl 22:15