Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
KLUBBLAGS-VM

Real missnöjt med VAR: "Allt var en enda röra"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Casemiros bortdömda mål i spelaren ovan

Real Madrid hade svårigheter mot Al Jazira under onsdagens semifinal i klubblags-VM. Efter matchen skickade Real Madrids tränare Zinedine Zidane en passning mot VAR-systemet, som menar att det blev en störande fördröjning i matchen, uppger Marca.

Det var bitter eftersmak från Real Madrids sida i går när man mötte Al Jazira i semifinalen i klubblags-VM. Semifinalen blev en kamp för regerande mästarna.

Real Madrid missade målchans efter målchans och VAR-systemet (Video Assistant Referee) gjorde laget frustrerat. Efter ett mål av Reals Casemiro i första halvlek så tog det tre minuter för domaren Sandro Meira Ricci att bestämma om målet skulle godkännas eller inte. Genom att använda sig av VAR bestämde han sedan för att målet inte godkändes. Real Madrid uttryckte frustration och Zidane var inte särskilt nöjd att det tog så lång tid.

- Det påverkade rytmen i spelet, säger han enligt Marca.

Trots att Real Madrid lyckades vända och vinna semifinalen så var spelarna, bland annat Luka Modric, besviken på hur VAR-systemet påverkade matchen.

- För mig finns det fortfarande en förvirring kring VAR, säger han och menar att i vissa fall kan systemet hjälpa men att det tar för lång tid i vissa beslut.

- Som den här matchen, allt var en enda röra.

Publicerad 2017-12-14 kl 11:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons