Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jens Gustafsson tar med sig assisterande från HBK-tiden till Hajduk

Kroatien 2021-06-11 kl 19:20

Jens Gustafsson har tagit över Hajduk Split.
Vid sin sida får han sin gamla vapendragare Torbjörn Arvidsson.

Foto: Bildbyrån.

Jens Gustafsson presenterades nyligen som ny huvudtränare för den kroatiska storklubben Hajduk Split. Uppdraget blir Gustafssons första efter att ha lämnat IFK Norrköping efter säsongen 2020.

I en intervju med Fotbollskanalen nyligen berättade Gustafsson om tankarna kring utmaningen.

- Hajduk Split är ju en otroligt väletablerad klubb i Kroatien, välkänd i hela Europa, man har fans över hela världen och det som är mest talande för Hajduk är ju deras otroligt passionerade supportrar. I Split och i Kroatien så betyder Hajduk otroligt mycket. Det engagemanget som finns i och runt föreningen är ju det som sticker ut i allra högsta grad, förklarade Gustafsson.

ANNONS

Nu står det klart att det blir ytterligare ett svenskt inslag i ledarstaben i Hajduk. På fredagen presenterades nämligen vilka som ska ingå i Gustafssons ledarstab – och hans gamla vapendragare från tiden i Halmstads BK, Torbjörn Arvidsson, är ett av namnen.

Hajduk skriver att Arvidsson ska ansvara för fysträningen i A-laget.

Torbjörn Arvidsson var under 3,5 år, 2011-2014, assisterande tränare till Gustafsson då han hade huvudansvaret i Halmstads BK.

- Vi vill tacka "Tobbe" för hans fantastiskt goda arbete i HBK och önskar honom ett stort lycka till i hans nya utmaning i Hajduk Split, säger Halmstads nuvarande huvudtränare Magnus Haglund i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto