Bale dominerade när Wales vann

Landslag

Två mål och en assist - Gareth Bale visade klass i EM-kvalet när Wales vann med 3-0 mot Israel.

Världens dyraste fotbollspelare Gareth Bale har haft det lite tufft i Real Madrid senaste tiden. Men på lördagen fick han lite att glädjas över då han gjorde två mål när Wales slog Israel i Haifa med 3-0 i EM-kvalgrupp B. Först nickade han fram till Aaron Ramseys nickmål precis före paus och följde upp det med ett frisparksmål och ett skott i andra halvlek.

- Vi var ettriga som bin i andra och visade vilket bra lag vi är, sade Bale efter matchen.

Wales toppar gruppen på elva poäng, två före Israel, och trea är Belgien som körde över Cypern med 5-0.

Publicerad 2015-03-28 kl 23:17