Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Baxter till sjukhus efter Finlands förlust: "Blev för mycket"

Stuart Baxter var sjuk men coachade ändå Finland mot Ungern.
Efteråt lades förbundskaptenen in på sjukhus.
- Det blev för mycket, säger han till fotbollskanalen.se.

Den förre AIK- och Helsingborgstränaren har det tungt just nu. Hans arbetsgivare, det finska förbundet, gillade inte att Celtic ville värva Baxter som rådgivare, utan kritiserade både tränaren och den skotska klubben.

Dessutom har inledningen på EM-kvalet bjudit på skrala sportsliga resultat. När Finland föll mot Ungern innebar det ytterligare en motgång i raden. Men inte nog med förlusten. Stuart Baxter som redan hade en infektion i kroppen ”säckade ihop” efteråt. Han åkte in till sjukhuset och fick stanna över natten för observation.

- Jag ville inte kasta in handduken utan reste över till Finland för att genomföra matchen. Trots att jag mådde dåligt körde jag stenhårt som jag brukar göra, säger Baxter till fotbollskanalen.se.

Nu äter han medicin och har skrivits ut från sjukhuset. Direktiven från läkarna är att ta det lugnt och försiktigt en tid framöver.

- Man får känna sig för lite, säger Baxter som berättar att han mår ”helt okej” så här i efterhand.

Däremot vill han inte diskutera kritiken som riktas mot honom i Finland. Inom kort kommer Baxter att hålla en presskonferens i Helsingfors för att svara på frågor om framtiden och vad som gått fel med landslagets tävlingsmatcher den senaste tiden.

Publicerad 2010-10-22 kl 15:53
Annons
Annons
Annons