Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Janne Andersson kandidat till nytt förbundskaptensuppdrag

Sverige (herr)

Janne Andersson uppges vara en kandidat för att ta över Lettlands landslag. 
Nu bekräftas uppgifterna.
"Janne Andersson är en av kandidaterna för att bli Lettlands förbundskapten", skriver Renars Krigers, marknads- och kommunikationschef på det lettiska förbundet, till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Efter att ha lämnat rollen som svensk förbundskapten under hösten har Janne Andersson stått utan uppdrag. Men under söndagen uppgav Expressen att 61-åringen är en av huvudkandidaterna till att ta över rollen som förbundskapten för Lettlands landslag. 

Nu bekräftar Renars Krigers, marknads- och kommunikationschef på det lettiska förbundet, att Andersson är en kandidat för att bli ny förbundskapten för Lettlands landslag.

"Ja, Janne Andersson är en av kandidaterna för att bli Lettlands förbundskapten, men för närvarande kommer vi inte att lämna ytterligare kommentarer eftersom att processen inte är stängd", skriver Krigers i ett mejl till Fotbollskanalen.
Annons

Uppdraget har varit vakant sedan Daiņas Kazakevičas fick lämna sin post efter EM-kvalet under förra hösten. 

Lettland är på 137:e-plats på Fifas världsranking och är det åttonde sämst rankade landslaget i Europa. Lettland har aldrig deltagit i ett VM, men har gjort ett EM, då det blev uttåg i gruppspelet 2004 i Portugal. 

Publicerad 2024-01-29 kl 11:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto