Blåvitts ytter föll mot Messi & Co: "Skapade några av de få farligheterna"

Martin Smedberg Dalence spelade hela matchen när Bolivia föll borta mot ett stjärnfyllt Argentina med 2-0. Efter matchen fick han visst beröm: "Skapade några av de få farligheterna", löd ett omdöme.

Argentina tog tre viktiga poäng i kampen om en plats i VM 2018. Gonzalo Higuain frispelades efter 20 minuters spel. Hans avslut räddades och på returen spelade han i sidled till en fri Gabriel Mercado som satte 1-0 i öppet mål.

Tio minuter senare fälldes Ever Banega i straffområdet och Leo Messi tog hand om straffsparken. Med en hård vänster till höger om målvakten dunkade han in 2-0 vilket också blev slutresultatet inför hemmapubliken i Cordoba.

I gästande Bolivia spelade IFK Göteborgs Martin Smedberg Dalence hela matchen och tillhörde de bättre i ett utspelat Bolivia. Fotbollssajten Goal.com gav honom 2,5 i betyg på en femgradig skala. Endast en back som fick en trea och målvakten som med en fyra fick högre betyg hos gästerna.

Så här lyder deras omdöme:
"Skapade några av de få farligheterna. En av dem var en godkänd träff på en frispark, men hans inflytande var sporadiskt som bäst."
Publicerad 2016-03-30 kl 07:44