Brasilien körde över Japan - Neymar tvåmålsskytt

Landslag

Brasilien tog en övertygande 4-0 seger mot Japan när lagen möttes i Wroclaw i Polen. Kaka gjorde mål för Brasilien, Neymar gjorde två.

Kaka och Neymar, Brasilien.

Brasilien, anförda av Neymar, vann med klara 4-0 mot Japan. Det var aldrig något snack om vilket lag som skulle ta hem matchen. Det var Paulinho som öppnade målskyttet med ett långskott, assisterad av Oscar.

I den 25:e minuten fälldes Kaka i straffområdet och Neymar satte den efterföljande straffen. I början av den andra halvleken slog Neymar till igen, återigen var det Oscar stod för assisten.

Ramires satte dessutom ett korrekt 4-0-mål, men domaren dömde bort det. 4-0 kom istället några minuter senare när Kaka drev upp bollen i anfall. Han hade chansen att passa, men valde att lägga över bollen på vänsterfoten och placerade in skottet via stolpen.

Publicerad 2012-10-16 kl 16:14