Brasilien vann blöt match - efter fiaskoinledning

Landslag

Inledningen på Gabon-Brasilien blev ett fiasko i regnet för arrangören men Brasilien vann enkelt med 2-0.

Gabon-Brasilien fick en tråkig inledning då matchen försenades en del på grund av att arrangören inte kunde få belysningen på arenan att fungera. Men när det väl var dögs för spel kom hemmalaget ut taggat. Gabon hade en handfull farliga anfall, både innan Tottenhammittfältaren Sandro tryckt in bollen i mål efter hörna och efteråt. Men när Hernandes satte 2-0 med tio minuter kvar av den andra halvleken gick luften ur en smula. Det blev matchens sista mål och segern för VM-arrangören 2014 var till sist ganska bekväm. Trots en regnskadad och usel gräsmatta.

Publicerad 2011-11-10 kl 21:43