Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Capello öppnar för Hargreaves i landslaget

Efter den överraskande flytten till Manchester City eldar Fabio Capello på Owen Hargreaves.

Innan knäskadorna gjorde hans fotbollsliv till ett helvete så var han Englands bäste spelare i VM 2006 - och efter det så värvades han till Manchester United där hans första säsong var en succé. Men därefter började skadorna dyka upp - och sedan säsongen 2008-2009 har han inte gjort många minuter på fotbollsplanen - men desto fler i rehab-rum och operationssalar. Efter ett par misslyckade comebackförsök gick till slut hans kontrakt med Manchester United ut i våras utan att det förnyades.

Många höjde sedan på ögonbrynen när Hargreaves började lägga ut filmer på Youtube där han visade upp sig i träning, för att å någon att ge honom chansen och kanske ett kontrakt.

Ännu fler höjde på ögonbrynen när han sedan fick ett kontrakt och de dessutom var med Uniteds lokalrival Manchester City. Nyrika City som värvat för miljarder kontrakterade en skadebenägen 30-åring som förknippas med United.

City hoppas såklart på succé, likaså gör Englands förbundskapten Fabio Capello.
- Jag hoppas att han får vara skadefri eftersom han var en viktig spelare för England och spelade väldigt bra. Jag hoppas att han blir riktigt bra för Manchester City, och även för England, sade italienaren enligt AP

Publicerad 2011-09-01 kl 19:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons