Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Crouch tillbaka i Englands trupp

Fabio Capello har tagit ut en ny trupp inför Englands möten med Kazakstan och Vitryssland. Bland annat är Portsmouth Peter Crouch tillbaka i det engelska laget.

Även Steven Gerrard är tillbaka i laget. Liverpoolkaptenen var skadad senast det begav sig och Fulhams Jimmy Bullard, förra uttagningens överraskning, saknas därför den här gången.

I och med att Gerrard är återställd betyder det att Capello än en gång måste brottas med frågan hur han bäst ska utnyttja både Frank Lampard och Steven Gerrard, eller om en av dem ska bänkas.

Lampards lagkamrat Joe Cole är inte med i truppen efter att ha skadat en fot mot Aston Villa i helgen, trots att Chelseacoachen Luiz Felipe Scolari sade att han snart skulle vara återställd.

För David Bentley har flytten till Tottenham från Blackburn, och det faktum att han inte riktigt hittat formen gjort att han petats ur truppen. Han ersätts av Shaun Wright-Phillips som också bytt klubb. Ytterns flytt från Chelsea till Manchester City har varit mer lyckosam och har alltså medfört att Wright-Phillips är tillbaka i landslaget.

England möter Kazakstan på lördag hemma på Wembley och till Minsk för att möta Vitryssland nästa onsdag.

Truppen:
James (Portsmouth), Green (West Ham), Carson (West Bromwich)
Brown (Manchester United), Johnson (Portsmouth), Terry (Chelsea), Ferdinand (Manchester United), Lescott (Everton), Upson (West Ham), A Cole (Chelsea), Bridge (Chelsea);
Beckham (Los Angeles Galaxy), Walcott (Arsenal), Barry (Aston Villa), Jenas (Tottenham), Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Downing (Middlesbrough), Wright-Phillips (Manchester City);
Heskey (Wigan), Crouch (Portsmouth), Rooney (Manchester United), Defoe (Portsmouth).

Publicerad 2008-10-06 kl 11:04
Annons
Annons
Annons