Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Crouch tillbaka i Englands trupp

Landslag

Fabio Capello har tagit ut en ny trupp inför Englands möten med Kazakstan och Vitryssland. Bland annat är Portsmouth Peter Crouch tillbaka i det engelska laget.

Även Steven Gerrard är tillbaka i laget. Liverpoolkaptenen var skadad senast det begav sig och Fulhams Jimmy Bullard, förra uttagningens överraskning, saknas därför den här gången.

I och med att Gerrard är återställd betyder det att Capello än en gång måste brottas med frågan hur han bäst ska utnyttja både Frank Lampard och Steven Gerrard, eller om en av dem ska bänkas.

Lampards lagkamrat Joe Cole är inte med i truppen efter att ha skadat en fot mot Aston Villa i helgen, trots att Chelseacoachen Luiz Felipe Scolari sade att han snart skulle vara återställd.

För David Bentley har flytten till Tottenham från Blackburn, och det faktum att han inte riktigt hittat formen gjort att han petats ur truppen. Han ersätts av Shaun Wright-Phillips som också bytt klubb. Ytterns flytt från Chelsea till Manchester City har varit mer lyckosam och har alltså medfört att Wright-Phillips är tillbaka i landslaget.

ANNONS

England möter Kazakstan på lördag hemma på Wembley och till Minsk för att möta Vitryssland nästa onsdag.

Truppen:
James (Portsmouth), Green (West Ham), Carson (West Bromwich)
Brown (Manchester United), Johnson (Portsmouth), Terry (Chelsea), Ferdinand (Manchester United), Lescott (Everton), Upson (West Ham), A Cole (Chelsea), Bridge (Chelsea);
Beckham (Los Angeles Galaxy), Walcott (Arsenal), Barry (Aston Villa), Jenas (Tottenham), Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Downing (Middlesbrough), Wright-Phillips (Manchester City);
Heskey (Wigan), Crouch (Portsmouth), Rooney (Manchester United), Defoe (Portsmouth).

Publicerad 2008-10-06 kl 11:04
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto