Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Crouch varnar för Bale: ”Stoppar vi honom stoppar vi Wales”

England vill slå Wales i EM-kvalet. Då måste man stoppa Gareth Bale, menar Peter Crouch.
- Han är det största hotet – det är ingen hemlighet, säger han enligt the Guardian.

Gareth Bale har fått sitt stora genombrott på den högsta nivån den här säsongen, när han gått från att vara lovande till att vara en av Tottenhams viktigaste spelare. På lördag ska han försöka sänka England på Millennium Stadium i Cardiff, när Wales tar emot England i en het EM-kvalmatch. Peter Crouch, Bales lagkamrat från Tottenham, hyllar walesaren inför matchen och menar samtidigt att Englands nyckel till att vinna matchen är att stoppa Bale.

- Han är det största hotet – det är ingen hemlighet. Han är en toppklass-spelare och har varit glödhet de sista två åren. Vi granskar motståndaren under torsdagen och fredagen och vi kommer att titta på videoklipp, och jag är säker på Bale kommer att finnas med i de klippen.

Capello har pratat om Bale som ”säsongens spelare” och ”den bästa i världen på sin position”. Crouch fick också frågan hur högt han värderar Bale.

- När det kommer till ”världens bästa spelare”, har han en bit kvar till Lionel Messis nivå. Han har satt ribban extremt högt. Messi och Cristiano Ronaldo står ut för sig själva just nu, med numret mål de gör. Gareth är ung, utvecklas och på sin position måste han vara en av de bästa spelarna i världen.

- Han har gjort det i Champions League. Det han gjorde mot Inter i två matcher, visade folk vad han är kapabel till och vad han kan göra i framtiden. Stoppar vi honom så stoppar vi mycket av Wales.

Samtidigt kommer uppgifter i brittisk press under torsdagsmorgonen att Gareth Bale dragit på sig en skada på baksida lår och missar matchen.

Publicerad 2011-03-24 kl 11:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons