Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

De Rossi och det italienska förbundet sågar domarna

Daniele De Rossi och det italienska fotbollförbundet är rosenrasande efter att först ha straffats av ett om diskuterat offsidemål mot Holland och sedan mot Rumänien fått ett korrekt mål bortdömt enligt samma regel.

Daniele De Rossi är inte imponerad av domarna hittills i EM. En av de som han riktar kritik mot är Peter Fröjdfelt.
- Efter fem dagar vet vi ännu inte om van Nistelrooys mål var korrekt eller inte, säger han enligt Goal och bortser från Uefas uttalande om att svenskens domslut var korrekt.

Från förbundshåll uppmärksammas även Uefas uttalande, men man menar att det borde innebära ett uttalande om beslutet i matchen mot Rumänien också.
- Jag tror att Uefa, på högsta nivå, ville bekräfta att Ruud van Nistelrooys mål var korrekt. Då borde de inte ha några problem med att medge misstag, säger chefen för det italienska fotbollförbundet Giancarlo Abete och tillägger:
- Allt annat vore väldigt konstigt.

- Jag förväntar mig att Uefa utvärderar incidenten och är konsekventa. Om de ska ta ansvar för domarens beslut, då ska det vara oavsett om domaren har rätt eller fel. De kan inte bara komma ut och kommentera när det är till deras fördel.

Och det är inte bara offsidemålet som väcker känslor.
- Ska jag vara ärlig så gick de mesta emot oss, som till exempel att målet inte godkändes och straffen var minst sagt väldigt tveksam.

Publicerad 2008-06-14 kl 10:18
Annons
Annons
Annons