Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Del Bosque: ”Jag är imponerad av Costa”

Foto: Scanpix

BARCELONA. Diego Costa blev uttagen i Spaniens trupp, men inte säker för VM.

- Det är samma villkor för alla, i mars får vi se, säger den spanska förbundskaptenen Del Bosqué till Marca.

Under torsdagen blev det klart att Diego Costa är uttagen till det spanska landslaget som möter Ekvatorialguinea och Sydafrika nästa vecka.

- Han spelar väldigt bra i en spektakulär tid och ger oss ett nytt alternativ. Diego Costa förringar oss inte utan han tillägger, säger Del Bosque till Marca.

Men trots alla bråk, Diego Costas otroliga form och angelägenhet att spela för Spanien är det inte säkert att spelaren kommer vara en del av VM-truppen.

- Han har varit bra, men han är här på samma villkor som alla andra. Det är långt kvar och i mars får vi se hur det ser ut, säger Del Bosque.

Sedan debatten om att Diego Costa kanske skulle välja Spanien framför Brasilien började har ett flertal av de spanska anfallsalternativen, Torres, Negredo, Villa och Llorente börjat ösa in mål i sina klubblag, och det kan bli ett tufft beslut inför VM vem Del Bosqué ska välja. Men Diego Costa har redan gjort ett stort intryck.

- Personligen har han gjort ett väldigt stort intryck på mig och jag är imponerad, men ingen är säker, säger Spaniens förbundskapten.

I truppen för matcherna mot Ekvatorialguinea och Sydafrika är Negredo och Costa de ‘nr9’ anfallarna som är uttagna av Del Bosqué.

- Alexandra Jonson

Publicerad 2013-11-09 kl 07:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons