Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Disciplinproblem stör österrikiskt målvaktsval

Landslag

På onsdagen skulle Österrikes förbundskapten Josef Hickersberger meddela vem som blir lagets förstemålvakt i hemma-EM. Men det beslutet har han skjutit på till på lördag.
-Vi har skjutit på beslutet om målvakt för att det är det minsta problemet vi har, sade 60-årige Hickersberger vid en presskonferens på onsdagen.

-Jag har fått klart för mig att vårt lag inte längre är så koncentrerat och alert som förut. Vi har försökt lösa det problemet i dag.

Hickersberger har bland annat klagat på bristande punktlighet i truppen.

-Vi måsta ta oss samman, det är dags för spelarna att vakna upp. Det här är EM och chansen för varje spelare att göra något för laget.

Hickersberger började rotera sina målvakter tidigt förra året och tvekar om vem som blir förstaval i EM. Alexander Manninger, 31, Siena, har släppt in 34 mål på 27 landskamper, medan Jürgen Macho, 30, AEK Aten, har släppt in tolv mål på 15 landskamper.
Tredjemålvakten Helge Prayer, Rapid Wien, drog sig ur EM nyligen på grund av hälsoproblem och har ersatts av Ramazan Özcan.

ANNONS
Publicerad 2008-06-04 kl 17:25
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto