Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Donadoni har inga planer på att gå

Dagen efter strafförlusten mot Spanien haglade kritiken över Roberto Donadoni, men den italienske förbundskaptenen har inga planer på att sluta.
-Absolut inte. Det ser jag ingen anledning till, säger han.

Roberto Donadoni, som tog över det italienska landslaget efter Marcello Lippi 2006, skrev inför EM på ett nytt tvåårskontrakt som förbundskapten.

Men kritiska röster i italienska medier kräver hans avgång efter kvartsfinalförlusten - och spekulerar i en comeback för succécoachen Lippi, som tog Italien till VM-guld.

-Allvarligt talat, ni har skrivit om hans återkomst i två veckor. Men sedan jag kom hit har jag bestämt mig för att inte läsa några artiklar, varken positiva eller negativa, säger Donadoni vid en presskonferens i Wien.

Att italienska fotbollsförbundets ordförande Giancarlo Abete meddelat att man ska se över Donadonis framtid verkar i dagsläget inte bekymra förbundskaptenen.

-Vi förlorade en match på straffar. Det känns inte rimligt att prata om huruvida jag förtjänar att fortsätta eller inte. Den tanken har inte ens funnits i min hjärna.

-Med respekt för dem som bestämmer tänker jag inte försöka påverka dem. Mina meriter talar för sig självt.

Publicerad 2008-06-23 kl 14:21
Annons
Annons
Annons