Dubbelt upp för De Rossi mot Georgien

Landslag

Romas mittfältare Daniele De Rossi gjorde två mål i Italiens 2-0-seger mot Georgien i onsdagens VM-kvalmatch i grupp åtta.

De Rossi, en av målskyttarna från elva meter i straffläggningen mot Frankrike i VM-finalen 2006, visade att han kan skjuta från långt håll också.

Från nära 30 meter dundrade han in ledningsmålet i 16:e minuten. Sedan dröjde det till 89:e minuten innan han slog till igen, framspelad av Alessandro Del Piero.

Italien har sex poäng efter två matcher. I lördags vann de regerande världsmästarna borta mot Cypern med 2-1 efter två mål av Antonio Di Natale, det andra i på tilläggstid i andra halvlek.

Övriga resultat i grupp åtta: Montenegro-Irland 0-0.