Efter tunga tappet - Tyskland krossade Italien

Landslag

Tungt tapp senast. Nu studsade Tyskland tillbaka och krossade Italien med 4-1 hemma på Allianz Arena.

Tyskland hade en 2-0 ledning mot England i deras senaste träningsmatch. Då briserade England och vände på matchen och vann till slut med 3-2. Tyskland fick gå ut från matchen till ljudet av buande Tyskland-fans.

Ny hemmamatch denna gång mot Italien på Allianz Arena under tisdagen. Då gick Tyskland in till andra halvlek med en 2-0 ledning efter pytsar från Toni Kroos och Mario Götze.

Thomas Müller stod för båda assisten efter att först hittat in med en boll, som via en Italien fot, nådde Toni Kroos - Real Madrid-spelaren prickade sedan in med ledningsmålet nere vid Buffons vänstra stolprot.

I första halvleks sista skälvande minut så skulle Thomas Müller med en läcker chipp hitta fram till Mario Götze som med sin panna kunde göra 2-0 till tyskarna.

Men till skillnad från Englands-matchen höll sig tyskarna på det torra och kunde bibehålla sin ledning och vann till slut med 4-1 sedan Jonas Hector enkelt fått placera in 3-0 målet och Mesut Özil kyligt slagit in en straff. Italien fick till slut in ett tröstmål genom Stephan El Shaarawy.

Startelvorna:

Tyskland: Ter Stegen - Rüdiger, Mustafi, Hummels, Hector - Kroos, Rudy - Götze, Özil, Draxler - Müller

Italien: Buffon - Darmian, Bonucci, Acerbi - Florenzi, Thiago Motta, Montolivo, Giaccherini - Bernardeschi, Zaza, Insigne.